Image description

UDSOLGT! DE HVIDE BUSSER. Benjamin Koppel.

  • Sted Københavns Synagoge, Krystalgade 12, 1172 København K, Kl. 19:30
  • Pris: 250 kr medlemmer af DJS 200 kr

DE HVIDE BUSSER. 

Den prisbelønnede komponist og saxofonist Benjamin Koppel har i anledningen af 75-året for De Hvide Bussers redning og hjemtransport af omkring 20.000kz-fangeri foråret 1945 komponeret et værk baseret på samtaler med overlevende.

Med en musikalsk fortolkning bliver der givet plads til, at hver især kan tænke sit eget følelsesliv ind i den voldsomme historie. Via musikkens magi bliver både empati og eftertænksomhed, glæde og sorgaktiveret som inspiration til fortsat at tale om og videreformidle historien. Koncerten bliver indrammet af Benjamins personlige ven, historiker og forfatter Bo Lidegaard. Derudover vil kontrabassist Thommy Andersson samt solocellist fra DR Symfoniorkestret Henrik Dam Thomsen være at finde på scenen.

Josefine Cronholm - sanger
Henrik Dam Thomsen - cello 
Søren Møller - keyboards/klaver og computer
Benjamin Koppel - saxofon
Thommy Andersson - kontrabas
Birgit Løkke - perkussion 
Bo Lidegaard - tale

Pris: 250 kr. Politiken Plus 200 kr. og medlemmer af Det Jødisk Samfund i Danmark

 Der kan indbetales på Myshop 43662 angiv venligst navn og antal eller på konto reg. 1551 kontonr. 4589357248

Det er vores allesammens ansvar at undgå smittespredning, og det er derfor vigtigt at alle med mindste symptom på sygdom bliver hjemme:

Begrænset antal pladser, mundbind anbefales. I øvrigt henviser vi til myndighedernes retningslinjer der vil være gældende på arrangementets tidspunkt.

 

Sted Københavns Synagoge, Krystalgade 12, 1172 København K