Image description

Jewish Culture in Copenhagen præsenterer. Det israelske drama Matchmaker (2010) er instrueret af Avi Nesher og foregår i Haifa i sommeren 1968 kort efter Seksdageskrigen. Vi følger teenageren Arik, der arbejder for den mystiske matchmaker Yankele.Yankele, der har overlevet Holocaust, ønsker at sprede kærlighed, og hans kontor ligger da også i en biograf drevet af 7 rumænske dværge, der kun viser kærlighedsfilm. Sommeren byder også på Ariks stormende forelskelse i Tamara.

Filmen har vundet mange priser i Israel og har deltaget i talrige festivaler.Få et gensyn med skuespilleren Bat El Papura der gæstede Jødisk kultur festival i 2018. Avi Nesher er en af Israels største filmproducenter. Jewish Culture in Copenhagen har vist flere af hans film.  

Varighed: 118min.

Vises med engelske undertekster.

Pris 60 kr

Myshop 43662 angiv venligst navn og antal eller på konto reg. 1551 kontonr. 4589357248.

 Tilmelding og frist nødvendig inden d. 11.10.20  på jewishculture@gmail.com

Det er vores alles ammens ansvar at undgå smittespredning, og det er derfor vigtigt at alle med mindste symptom på sygdom bliver hjemme:

Begrænset antal pladser, mundbind anbefales. I øvrigt henviser vi til de retningslinjer der vil være gældende på arrangementets tidspunkt.

Afstand mellem stole tages der højde for.