UDSOLGT! COVID-19 forholdsregler ved årets NytårskoncertJewish Culture glæder sig til at se dig til  Nytårskoncerten i Københavns Synagoge.

Du har billetter til tirsdag, den 27.10.2020 kl. 19.30.

Det Jødiske Samfund og Jewish Culture tager alle anbefalede forholdsregler, så vi alle kan have en god oplevelse den aften. Før forestillingen bliver synagogen gjort ren, og i Det Jødiske Hus vil der være håndsprit tilgængeligt for alle. Alle frivillige vil bære visir eller mundbind, og antallet af pladser er reduceret, så koncerten kan nydes med sikker afstand mellem publikum. Vi opfordrer alle til at bruge mundbind, når du bevæger dig rundt på synagogens område og i Det Jødiske Hus. Har du ikke selv mundbind vil dette blive udleveret ved indgangen til området.


KOM I GOD TID
Det er vigtigt, at du straks efter ankomst kan blive vist hen til din plads. Derfor anbefaler vi, at du ankommer mellem 60 min. og 15 min. før koncerten begynder og lader én af de frivillige anvise dig til din plads. Synagogens døre vil IKKE blive åbnet før kl. 18.30

VIS HENSYN
Vi håber, at du vil hjælpe med at begrænse smittespredningen ved at overholde disse regler:

  • Bliv siddende under hele koncerten
  • Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig
  • Vend hovedet væk fra andre, hvis I skal passere tæt forbi hinanden
  • Host i ærmet
  • Sprit hænder ofte
  • Vi opfordrer alle til at bruge mundbind, når du bevæger dig rundt på synagogens område, både udenfor og indenfor.
  • Er du syg og bange for at smitte andre, skal du ikke komme.


EFTER KONCERTEN

Vis hensyn til de andre gæster og tag dig god tid til at komme ud af synagogen. Hold afstand og brug tiden til at spritte af og summe over din koncertoplevelse.

Vi håber, at du på trods af de begrænsninger, som Covid-19 har medført, får en god oplevelse med Nytårskoncerten 2020.