En epoke er slut.En epoke er slut.

Vi skriver til jer, da vi gerne vil takke jer, for alle de gode rejseoplevelser vi har haft. Vi har haft masser af sjov, kultur og venskaber er opstået. Vi har hørt om jødiske liv gennem historien og det nuværende jødiske liv, redningsaktioner til forfaldende synagoger og meget andet.

Vi har deltaget i mange jødiske festivaler, hvor det var særdeles vigtigt for festivals arrangørerne, at vi var til stede. Nogle steder har vi selv sørget for underholdningen ved at afholde koncert og invitere de lokale med som fx i Budapest.

I Bulgarien deltog vi aktivt som danse deltager til den landsomfattende Roma festival.

I Ukraine har vi både i Lviv og i Odessa været med til at arrangere koncerter.

Vi nåede at komme til Ukraine inden det er blevet ødelagt af de meningsløse krigshandlinger, og vi kan nu tænke tilbage på de steder vi har besøgt og de mennesker vi har mødt på vores vej, hvordan klarer de sig i dag.

Corona har været en stor udfordring for os ved den sidste rejse. Vi måtte flytte rejsen flere gange og den store usikkerhed, om vi overhovedet kunne komme afsted. Det var meget opslidende.

Vi er alle blevet ældre og flere af vores deltagere er ikke længere blandt os og det betyder at hver ting har sin tid. Vi vil derfor fortælle jer at vi stopper med at arrangere kulturrejser i denne form.

Vi takker igen for jeres gode humør og den familie vi blev på turene.

En lille reminder, hvor vi har været.

 

2010 – Polen Krakow

2011 – Polen Lodz+ Warszawa

2012 – Ungarn + Slovakiet

2013 – Frankrig Provance

2014 – Bulgarien + Serbien

2015 – Spanien

2016 - Tjekkiet

2017 - Tyskland

2019 - Ukraine

2021 – Albanien-Montenegro

 Jewish Culture in Copenhagen glæder sig til at se jer til de kommende Film & Whisky, koncerter og jødiske kulturfestivaler i København.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at holde kontakten med jer.

Med venlig hilsen

Jette & Jacob Zylber
Jewish Culture in Copenhagen
email: jewishculture@gmail.com
tlf. +45 40936919/+45 40549360